vrijdag 20 oktober 2017

Slotdag BERKRA 2017....


Thats it.....


WIJ  ZIJN inmiddels WEDEROM GOED AANGEKOMEN!

Was het een goede werkweek? Ja, zeker, een hele goede week.

De slotdag van de Berkra reis staat altijd in het teken van opruimen, inpakken een lange dag buiten en een hele lange rit terug naar Nederland....

Ik kan zeggen dat de rit naar Nederland uiterst soepel is verlopen. Met de ingevlogen extra chauffeur, waren er slechts korte stops nodig en gelukkig zat het verkeer mee, dus waren wij eigenlijk best vlot weer in Nederland.

Tijdens de slotwandeling zijn wij nog even langs een paar mooie plekken in Krakau gelopen.
- Via de groene zone - naar het kasteel - naar de draak - via de liefdesbrug - naar het plein met de stoelen - opsplitsen naar de fabriek van Schindler / de oude Joodse begraafplaats - verzamelen op het Joodse plein - eindigen aan de rand van het centrum - waar de shoptijd begon.....

Zijn daar dan foto's van? Maar natuurlijk: Klikkerdeklik

En verder?

Verder wens ik een ieder een bijzonder goede nachtrust en een fijne vakantie!

Wellicht komt er nog een blogpost van verloren gewaande foto's of een post met hilarische filmbeelden (ja, die heb ik ook.) Voor nu is het even af.

Mocht er iemand erg ongelukkig zijn met een bepaalde foto, laat het mij weten, stuur een berichtje en leg vooral uit welke het is. Als ik even in de gelegenheid ben, dan haal ik hem voor je weg.

Blijven al die foto's dan eeuwig staan? Nee, zeker niet!
De foto's staan zonder namen of toenamen behoorlijk verborgen op internet, alleen via de directe link kun je bij de verschillende mappen komen. Over een paar maanden, haal ik alle foto's offline! Het blog zelf, blijft iets langer bestaan, maar gaat voor de derde daltonweek ook leeg.

Tot die tijd, kunnen jullie de foto's downloaden en zelf bewaren...

Weltrusten ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten